Designa och köp hoppborg

Nu har du chansen att köpa din egen hoppborg!


En sommar full av skratt och energi är en sommar så som den ska vara. Nu har ni chansen att bidra till mer av detta på ett säkert och unikt sätt genom att köpa er egna hoppborg.

Om Oss:

Hoppborgskul har över 15 års erfarenhet av familjeevent och att designa skräddarsydda hoppborgar. Detta har gett oss stor förståelse för hur barn leker. Vår personal har bakgrund inom industridesign och vi har bland annat jobbat med att utveckla leksaker för Ikea. Specialdesign kan vara dyrt men om ni hoppar på detta unika tillfälle och upphandling kan ni få en hoppborg enligt er logga och färger till samma pris som ni skulle långtidshyrt en hoppborg eller köpt en begagnad. (från 15.900 kr)

Varför ett sådant förmånligt pris? Vi har upphandlat endast en standardmodell som vi utgår från som är säker och skickar allt i samma frakt. Därav har vi minskat ställkostnader och fraktkostnader delar ni med andra kunder. I priset ingår alltid: Hoppborg, fläkt, slägga, rostfria spätt, rätt typ av mattor, presenning, ett lagningskit, licenspapper, ett års garanti, manual och frakt.

 

 

Grå bar